Valga meistrivõistlused ulatusid üle riigipiiri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petangivõistlus Valga sisehallis. Pilt on illustratiivne.
Petangivõistlus Valga sisehallis. Pilt on illustratiivne. Foto: Rein Säinas

Pühapäeval selgusid Valga linna petangiduode sisemeistrivõistluste võitjad. Võistlus ise olid tavapäraselt rahvusvaheline, kuna osalesid ka lätlased, kuid esimest korda Eestis leidsid võistlusmängud aset üheaegselt kahes riigis.

Läti petangimängijad on Eesti petangivõistlustel sagedased külalised. Erand ei olnud ka Valga linna lahtised sisemeistrivõistlus 13. märtsil. Seekordne jõuproov oli aga eriline selle poolest, et esimest korda võiseldi korraga kahe riigi sisehallides: Valga sisehallis ja Lätimaal Ergeme sisehallis. Ergeme petangihall valmis alles sel talvel kohalike petangihuviliste toel.

Võistlusele registreerus kokku 31 kaheliikmelist võistkonda. 15 võistkonda saabus Lätimaalt ning kaugemad tulijad olid Riiast. Eesti võistkondi oli 16. Kohal olid duod Tartust, Viljandist, Võrust ja loomulikult ka Valgast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles