Suusatamise üldvõit läks Palupera vallale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
N35 vanuseklassi vabatehnika distantsi esikolmik.
N35 vanuseklassi vabatehnika distantsi esikolmik. Foto: Rein Leppik

Teisipäeval võisteldi Tehvandi staadionil Valgamaa valdade ja linnade talimängude murdmaasuusatamise vabatehnika distantsidel.

Murdmaasuusatamise klassikadistantside parimad selgusid talimängude käigus 7. märtsil. Teisipäeval, 15. märtsil võtsid sadakond Valgamaa suusasõpra Tehvandi staadionil aga mõõtu vabatehnika distantsidel.

Teatesuusatamise 4 x 1,5 kilomeetri pikkusel distantsil võidutses Otepää valla esimene võistkond koosseisus Jelena Všivtseva, Olga Poltoranina, Vjatšeslav Všivtsev ning Mart Všivtsev, läbides võistluse 15,03 minutiga. Pisut üle kahe minuti kaotas neile Valga linna teatenelik ning kolmandale kohale suusatas ennast Otepää valla teine võistkond. Kokku käis rajal üheksa võistkonda.

Vabatehnika tavadistantsidel selgusid parimad üheksas vanuseklassis. N19 võistlusklassis oli teistest kiirem Aili Popp Puka vallast, N35 klassis võitis Riina Luik Tõrvast, N45 parim naine oli Kaja Tättar Valgast ning N55+ klassi kiireim oli Ene Aigro Puka vallast. Kuni 18aastaste poiste arvestuses läks võit taas Puka valda, kiireim suusataja rajal oli Olev Korb.

M19 klassis võitis Otepää noormees Karl August Tiirmaa, M40 klassis oli parim Imre Õim Sangastest. Vanuseklassis M50 võidutses Ilvar Sarapson Palupera vallast ning M60+ klassis võttis võidu Aivar Lillipuu Tõrvast.

Valgamaa valdade ja linnade 2016. aasta talimängude murdmaasuusatamise edukaim omavalitsus klassikalise ja vabatehnika distantside koondarvestuses oli Palupera vald, kogudes 423 punkti. Karula vald kogus teisena 409 punkti ning kolmas koht kuulus Valga linnale 298 punktiga. Järgnesid Sangaste vald, Puka vald, Otepää vald, Tõrva linn ja Tõlliste vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles