Tõrva politsei vahetas suveks asukohta

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva piirkonnapolitseinik Aleksander Zemskov võtmas neljapäeval konstaablijaoskonnalt nimetahvlit, plaaniga see juba vähem kui nelja kuu pärast värskelt renoveeritud hoone seinale kinnitada.
Tõrva piirkonnapolitseinik Aleksander Zemskov võtmas neljapäeval konstaablijaoskonnalt nimetahvlit, plaaniga see juba vähem kui nelja kuu pärast värskelt renoveeritud hoone seinale kinnitada. Foto: Tõrva konstaablijaoskond

Neljapäevast on Tõrvas Veski tänaval asuva konstaablijaoskonna uks olnud suletud, sest seoses seal peagi algava remondiga on korrakaitsjad kolinud Tõrva linnavalitsuse esimesele korrusele.

«Praegu käivad ettevalmistused, aga juba järgmisest nädalast algavad seal aktiivsed ehitustööd,» rääkis Tõrva abilinnapea Tõnu Jaansalu, kes allkirjastas neljapäeval lepingu linna omandis oleva hoone täielikuks rekonstrueerimiseks. «Vastavalt lepingule on ehitajal aega neli kuud, et kõik valmis saada.»

Politsei- ja piirivalveameti soovide järgi ja muinsuskaitseameti valvsa pilgu all koostatud projektiga antakse Tõrva politseimajale uus välisilme ning tänapäevased siselahendused. «Laienemist ette pole nähtud, pigem vastupidi. Sinna kunagi juurde ehitatud valge garaažiosa lammutatakse ja maja hakkab välja nägema selline, nagu ta algupäraselt oli,» kirjeldas Jaansalu, kelle sõnul lähevad ehitustööd maksma üle 200 000 euro, arvestamata sealhulgas käibemaksu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles