Warrior alustas võiduga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliiga turniiri võitjaks krooniti kollastes särkides mänginud FC Briis. Punasärklastest Rõngu mehed pidid leppima neljanda kohaga.
Rahvaliiga turniiri võitjaks krooniti kollastes särkides mänginud FC Briis. Punasärklastest Rõngu mehed pidid leppima neljanda kohaga. Foto: Rein Säinas

Valgas Kungla tänava kunstmuruväljakul tehti nädalavahetusel algust tänavuse välishooajaga. FC Warriori korraldatud turniiridest võttis kahel päeval osa 11 võistkonda.

Laupäeval jooksid väljakule kuus A-klassi ja madalamate liigade võistkonda. Mänguaega anti võistkondadele 18 minutit. Kui alagrupi mängud olid tehtud, asuti kohamänge pidama. Ilusa alguse välishooajaks tegi FC Warriori esindusmeeskond, kes finaalis alistas tulemusega 3 : 1 JK Navi ning sellega ka turniirivõidu võttis.

Kolmanda koha mäng lõppes viigiga ning võitja väljaselgitamiseks läks vaja penaltiseeriat. Võidu võttis siin FC Otepää, alistades tulemusega 9 : 8 SK Roosu meeskonna. Neile järgnesid FC Warriori teine võistkond ning JK Tõrva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles