Entusiastlikud tüdrukud lõid oma naiskonna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi praegu mängivad naiskonnas Tõrva linna ja Helme valla neiud, on uksed avatud teistelegi tublidele naistele või tüdrukutele lähiümbrusest ja kaugemaltki.
Kuigi praegu mängivad naiskonnas Tõrva linna ja Helme valla neiud, on uksed avatud teistelegi tublidele naistele või tüdrukutele lähiümbrusest ja kaugemaltki. Foto: Erakogu

Tõrva on küll väike, kuid ometi tehakse seal suuri tegusid. Üheks linna fenomeniks võib nimetada kohalikku jalgpalliklubi, kes on pisikese Lõuna-Eesti linna Eesti jalgpallikaardile viinud. Nüüd on klubil ka oma verivärske naiskond.

Kui Tõrva jalgpalliklubi mehed ja poisid on oma võimeid jalgpallimurul juba näidanud, siis hiljaaegu klubi kõrvale tekkinud naiskonnal seisavad need teod veel ees. Idee naiskonna loomiseks tekkis klubi esindaja Mairo Visteri sõnul tublidel ja aktiivsetel vutitüdrukutel endil.

«Naiskond arenes üsna kiirelt. Alguses ei olnud tüdrukud eriti klubiga seotud ning mängisid enda lõbuks. Nii palju seotust siiski oli, et vahel käis klubi esindusmeeskonna mängija neil trenni läbi viimas. Iga päevaga tüdrukute huvi aga suurenes ja mängijaid tuli juurde. Lõpuks saadi kokku juba arvestatav võistkond, kes vajas korralikke trenne ja treenerit,» sõnas Vister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles