Selgus festivali peaesineja

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Festivali Retrobest peaesineja on Austraaliast pärit laulja ja näitleja Jason Donovan, keda saab Eestis näha esimest korda. Ajastuelamuste festivalil Retrobest viib Donovan publiku ajas aastakümneid tagasi oma unustamatute hittide seltsis, mille seas on «Sealed with a Kiss», «Any Dream Will Do» ja «Too Many Broken Hearts».

Donovan on pärit Austraaliast, kus alustas juba varakult näitlejakarjääri. Mehe seriaali­debüüt algas juba 11aastaselt, kui ta astus teleekraanile koos Kylie Minogue’ga telesarjas «Skyways». Laiema tuntuse ja Austraalia parimaks näitleja võitis Donovan, kui võttis vastu Scott Robinsoni rolli teleseriaalis «Naabrid». Seal oli Donovani partner samuti Minogue. Sarja tegelaste pulma vaatas 19 miljonit silmapaari.

Donovan mängis «Naabrites» ligi 400 episoodis ja loobus rollist lauljakarjääri kasuks. Mehe debüütalbum «Ten Good Reasons» purustas kohe rekordeid nii Austraalias kui Euroopas, müües kokku 13 miljonit koopiat. Donovanist sai hetkega ihaldusobjekt, teda sai näha kõikjal, alates särkidest lõpetades kõmuajakirjadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles