Suur karikas läks Valga linna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii nagu reesõiduski, saavutas Palupera vald Valgamaa valdade ja linnade talimängude üldarvestuses igati tubli teise koha.
Nii nagu reesõiduski, saavutas Palupera vald Valgamaa valdade ja linnade talimängude üldarvestuses igati tubli teise koha. Foto: Rein Leppik

Valgamaa valdade ja linnade talimängude laupäevane finaal Valga spordihallis tõmbas kriipsu alla kaks nädalat väldanud mõõduvõtmisele. Üldvõitjaks osutus Valga linn.

Arvestust peeti kahes grupis: linnad ja vallad, kus 2000 ja rohkem elanikku, ning linnad ja vallad, kus vähem kui 2000 elanikku. Tosina omavalitsuse hulgast krooniti üldvõitjaks Valga linn, järgnesid Palupera ja Sangaste vald.

Ka esimeses grupis kuulus võit Valgale ja seda 115 punktiga. Järgnesid Tõrva linn 93, Otepää vald 66 ja Helme vald 20 punktiga. Teises grupis napsas võidu Palupera vald, kogudes 100 punkti. Kahe punkti kaugusele jäi Sangaste vald. Puka kogus kolmandana 86 punkti. Järgnesid Karula, Õru, Tõlliste, Hummuli ja Põdrala vald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles