Mattidel kohtuvad parimatest parimad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurest maadluspeost lähevad osa võtma ka Valga spordiklubi maadlejad. Möödunud aastal toodi pealinnast koju kaks medalit. Foto on illustratiivne.
Suurest maadluspeost lähevad osa võtma ka Valga spordiklubi maadlejad. Möödunud aastal toodi pealinnast koju kaks medalit. Foto on illustratiivne. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Aprilli alguses leiab Tallinnas Saku Suurhallis aset rahvusvaheline noorte maadluspidu, mis on väliseestlasest inseneri Vello Leithami sõnul suurim maadlusvõistlus kogu Euroopas. Kohal on ka Valga esindus.

Kristjan Palusalule pühendatud noorte maadlusvõistluse Tallinn Open 2016 nimekirja on end praeguseks üles andnud ligi poolteist tuhat maadlejat Eestist, Soomest, Rootsist, Norrast, Taanist, Lätist, Leedust, Venemaalt, Valgevenest, Belgiast, Prantsusmaalt, Saksamaalt, Tšehhist, Ukrainast, Horvaatiast, Gruusiast, USAst, Ungarist, Usbekistanist ja Kasahstanist.

«Olen kogu oma elu asju ehitanud ja loonud. Palju raskem on Nigeerias telekommunikatsiooni ja naftaseadmeid ning teenuseid müüa, kui Euroopa suurimat maadlusvõistlust korraldada,» tuleb Leithami arvates suurelt unistada ning mõtted võimalikult konkreetselt sõnastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles