Matkad, teatriskäigud, saunaõhtud, sepatöö ...

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi sel aastal vastlapäeva korraldada ei saanud, on vastlasõit külavanem Heleena Jõgi sõnul üks üks neist üritustest, mida koos tehakse. Tänavu oli siiski lund lihtsalt liiga vähe, et mäest alla tuhiseda.
Kuigi sel aastal vastlapäeva korraldada ei saanud, on vastlasõit külavanem Heleena Jõgi sõnul üks üks neist üritustest, mida koos tehakse. Tänavu oli siiski lund lihtsalt liiga vähe, et mäest alla tuhiseda. Foto: Erakogu

Pedajamäele on aastate jooksul sattunud seltskond, kes sobib nii hästi kokku, et ikka ja jälle midagi ühiselt ette võetakse. Ideedel, mida kõike koos teha tahaks, lõppu ei paista.

Otepää valla andmetel elab Pedajamäel praegu 72 elanikku ning esmapilgul võiks mõelda, mis vilgas elu nii vähese rahvaga seal ikka olla saab. Aga võta näpust! Pigem teeb Pedajamäe silmad ette nii mõnelegi suuremale külale, olles Otepää kandi üks aktiivsemaid. Seda kinnitavad ka Nuustaku rantšos tegutsevad Ethel ja Peeter Kümmel.

Nuustaku rantšo on põnev vaatamisväärsus omaette. «Üle-eelmisel sajandil ehitatud, natukene pidin parandama,» kirjeldas peremees rantšo algusaegu. «Natuke rohkem kui natuke,» lisas ta muigega kärmelt. «Lapsed on pool aastat seda nõudnud,» viitas ta samas linnumajale ning ruttas seda üles panema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles