Otepää on Facebookis linnadest aktiivseim

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maakonna kõigist omavalitsustest on Otepää kõige agaram sotsiaalmeedia kasutaja. Seda eelkõige seetõttu, et uudiseid jagatakse iga päev ja vaheldust pakuvad põnevad galeriid mitmesugustest sündmustest. Seega on mõistetav, miks Otepääl on nii palju pöidlahoidjaid, sest aktiivne elu Facebookis sõltub sellest, mida, kuidas ja millal jagatakse.
Valga maakonna kõigist omavalitsustest on Otepää kõige agaram sotsiaalmeedia kasutaja. Seda eelkõige seetõttu, et uudiseid jagatakse iga päev ja vaheldust pakuvad põnevad galeriid mitmesugustest sündmustest. Seega on mõistetav, miks Otepääl on nii palju pöidlahoidjaid, sest aktiivne elu Facebookis sõltub sellest, mida, kuidas ja millal jagatakse. Foto: Liisi Ploom

Sotsiaalmeedia kasutamine pole tänapäeval pelgalt kitsa huvigrupi elustiil. Ka asutused, sealhulgas linna- ja vallavalitsused püüavad Facebooki kaudu rahvale lähemale jõuda. Eesti linnade seas on selles kõige agaram Otepää.

Sellel kuul veebilehel videoturundus.ee avaldatud pingereas pandi Eesti linnad pingeritta sotsiaalmeedia kasutamise alusel. Pingerida sündis valemi järgi, kus linna fännide arv jagati elanike arvuga. Otepää suutis seljatada isegi suuremad linnad nagu Tallinna ja Tartu.

Edetabeli juhil Otepääl oli märtsis 2024 jälgijat, mida on kõigist Valga maakonna omavalitsustest kõige enam. Lehe andmetel reageerivad nad Facebooki vahendusel saadetud sõnumitele väga kiiresti. Sealt saavad inimesed kätte nii telefoninumbreid kui muid kontaktandmeid, et vallaga ühendust pidada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles