Vald pani endisele Pokardi internaatkoolile silma peale

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helme sanatoorne internaatkool lõpetas tegevuse 2012. aastal ning oli selle aasta veebruarini üha kahaneva müügihinnaga ASi Riigi Kinnisvara omandis.
Helme sanatoorne internaatkool lõpetas tegevuse 2012. aastal ning oli selle aasta veebruarini üha kahaneva müügihinnaga ASi Riigi Kinnisvara omandis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäevasel Helme volikogu istungil arutati plaani endine Helme sanatoorne internaatkool valla omandisse soetada ning sinna hooldekodu rajada.

Helme vallas Pokardi külas asunud õppeasutus, mis kohalike seas lihtsalt Pokardi kooli nime kandis, suleti 2012. aastal. Sealt edasi läks koolihoone ASi Riigi Kinnisvara haldusesse ning oli aastaid üha kahaneva hinnaga müügis.

18. veebruaril laekus Helme vallavalitsusele info, et kokku 11,3 hektari suuruse kinnistu uus omanik on 38 900 euro suuruse tehinguga Tartu hoiu-laenuühistu. Samas kehtib vallale kahekuune eelisostuõigus kinnistu sama hinnaga endale osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles