Valga kaotas võõrsil TLÜ/Kalev meeskonnale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martins Berkis (viskel). Foto on illustratiivne.
Martins Berkis (viskel). Foto on illustratiivne. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Audentese spordihallis toimunud kohtumises ei jätnud võõrustajad BC Valga/Valka meeskonnale mingit võimalust, ning võtsid suureskoorilises mängus 108 : 97 kindla võidu.

Kohtumise avaveerand lõppes TLÜ eduseisul 33:22 ning teisel perioodil kasvas võõrustajate edu mitu korda 19 punktiliseks. Poolaajavile kõlades seisis tablool  Tallinna klubi kasuks 57:42. Kolmandal veerandil jõudis Valga korra isegi 11 punkti kaugusele, kuid enamaks polnud jaksu ning TLÜ/Kalev läks vastastelt eest ära. Pärast kolmandat perioodi näitas tabloo 85:70 eduseisu. Mängu lõppedes olid TLÜ/Kalevi võidunumbrid 108:97.   
 
Kalevi resultatiivseim oli Dominykas Milka 21 punktiga, Valga-Valka/Maks&Mooritsale tõid Jurijs Aleksejevs ja Martins Berkis 24 silma. Turniiritabelis asetseb BC Valga-Valka/Maks&Moorits kaheksandal kohal 9 võidu ja 20 kaotusega.
 
Alexela KML järgmise kohtumise peab Valga-Valka 5. aprillil taaskord TLÜ/Kaleviga, seekord piirilinnas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles