Lugejad näevad Valga liikluses hulka kitsaskohti

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puiestee-Sepa-Kesk tänavate ristmik.
Puiestee-Sepa-Kesk tänavate ristmik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase üleskutsele avaldada arvamust selle kohta, mis häirib Valgamaa liikluses, laekus mitu vastukaja. Edastasime lugejate mured maakonna liikluskomisjonile. Kuna kõik need puudutavad maakonnakeskust, kommenteerib probleemkohti liikluses Valga aselinnapea Enno Kase.

1. Üks üleskutsele reageerija leiab, et Valga liiklusel pole eriti midagi häda. Samas tõdeb ta, et mõnel ristmikul võib siiski probleeme tekkida, kuna need on sellised, kus tuleb kindlasti lähtuda põhimõttest «usalda, aga kontrolli». Näiteks toob kirjutaja ristmiku, mida tuleb ületada politseimaja poolt linna poole sõites. Inimese hinnangul on ebamugav, et seal üldjuhul peab alati peateel olles andma teed.

Enno Kase: «Puiestee-Sepa-Kesk tänavate ristmikul on liikluse spetsialistid soovitanud peateeks muuta Sepa ja Kesk tänava suuna, liikluskomisjon ei ole seda varem toetanud. Võtame uuesti arutusele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles