Tõrva alistas karikavõistluste avaringis Võru

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekordset tõrjetööd on tegemas Tõrva jalgpalliklubi väravavaht Rain Blauberg. Penaltite tõrjumisel oli mees ületamatu.
Järjekordset tõrjetööd on tegemas Tõrva jalgpalliklubi väravavaht Rain Blauberg. Penaltite tõrjumisel oli mees ületamatu. Foto: Rein Säinas

Tõrva jalgpalliklubi pallurid pakkusid kolmapäeva õhtul Valgas Kungla tänava väljakul väikeste karikavõistluste 1/64 finaalis põnevat pallilahingut. Pikale veninud mängus alistati Võru JK penaltitega 3 : 1.

Kohtumise avavärava lõid Võru pallurid juba mängu neljandal minutil, kui nurgalöögist välja mängitud pall Tõrva väravavahi üllatuseks ühe Võru palluri puutest väravavõrku sahises. Sellega ei tahtnud aga tõrvakad kuidagi leppida ning kuuendal mänguminutil lükkas Tanel Vanaveski palli Võru puuriluku sõrmede vahelt värava alumisse vasakusse nurka.

Ülejäänud aja esimesest poolajast veeretasid meeskonnad palli ühe värava alt teise alla ning kuigi Tõrva JK mehed olid pisut aktiivsemad, rohkem väravaid ei löödud. Tulemusega 1 : 1 esimene poolaeg ka lõppes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles