Noorte tahtel sündis uus jooksusari

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Ardel oli naistearvestuse kindel võitja. Finiši viimastel meetritel ergutas teda ta enda isa, kellega terve jooksu vältel samas tempos joosti.
Johanna Ardel oli naistearvestuse kindel võitja. Finiši viimastel meetritel ergutas teda ta enda isa, kellega terve jooksu vältel samas tempos joosti. Foto: Liisi Ploom / Valgamaalane

Teisipäeva õhtupoolikul kogunes Valgas Pedeli jõe ääres asuva rannamaja juurde suur hulk jooksuhuvilisi, kuna seal startis uue jooksusarja 6/36 avaetapp.

Kokku pani end kirja 41 osalejat, kuid kaasa jooksis ka teisi spordisõpru, nende seas Valga linnapea Kalev Härk ja tuntud jooksusõber Veiko Ardel.

4,2 kilomeetri pikkusel ringil, mis oli plaanis kõik ühiselt läbi joosta, tekkisid siiski grupid, sest eks võhma ole ju igaühel erinevalt. Eesotsas olid kõvemad tegijad nagu Johanna ja Veiko Ardel. Nii veniski esimesel ringil jooksurivi pikaks ja päris koos siiski ei lõpetatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles