«Kodutunde» tooted lisanduvad lettidele

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil kodutunde märgistusega tooted, mis valmivad Valgamaal Sangaste Linnases.
Pildil kodutunde märgistusega tooted, mis valmivad Valgamaal Sangaste Linnases. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Heategevusliku telesaate «Kodutunne» kaubamärgi all on müüki jõudmas 25 toidutoodet tublidelt Eesti tootjatelt ja müüjatelt.

Kodutunde sarjas on teiste seas ka Valgamaa tootjaid: Heleni teraviljatooted Sangaste Linnaselt ja Aakre moosid Baculaslt. Samuti Nopri Talumeierei piima-, Hagari pagari-, Eesti Leivatööstuse kondiitri-, Kapten Granti kala-,  ja Usina salatitooted. Lisaks Kommipommi kommid, Tarplani majonees ja Eesti Anni seened.

Toodete müügitulu läheb heategudeks. See aitab lisaks «Kodutunde» senistele võimalustele korda teha veel kuni viie pere kodu aastas.

«Kodutunde tooted tagavad meie saate hea eesmärgi jätkusuutlikkuse,» ütleb «Kodutunde» idee autor ja produtsent Kristi Nilov. «Lisaks aitavad nad ka meie partnereid nii tootearenduse kui müügi osas ning arendavad õilsa eesmärgi nimel heade tootjate ja kaubandusettevõtete omavahelist koostööd.»

Tarbijate hulgas on hetkel populaarsemad ehe ja rammus Kodutunde Talupiim, mahe Majonees ja ohtrate maasikatega Kohupiimatort. Suurema valiku toodetest leiab Maksimarketi, Konsumi ja Prisma poodidest.

«Kodutunne» on heategevuslik, populaarne ja oma kogukonnaga kodumaine ja kodune saade ning suurte võimalustega kaubamärk. See on Eesti suurim järjepidev heategevusprojekt, mis aitab abi vajavaid peresid enam kui 600 000 euroga aastas panustades nende kodude remontimisse ja elamistingimuste parandamisesse.

«Kodutunne» on premeeritud Unicef Eesti Rahvuskomitee autasuga «Sinilinnu Tänutäht», Eesti Koduomanike Liidu poolt tiitliga «Koduomaniku Sõber» ning tunnistatud Aadu Luukase missioonipreemia nominendiks 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles