Valga sai kodus otsustava võidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases Aldaris Läti korvpalli meistriliiga kohtumises alistas Valga-Valka meeskond tugeva Liepaja/Triobet võistkonna tulemusega 84:67.

Võit võeti sisuliselt juba esimesel veerandajal, mille Valga võitis 30:7. Teisel veerandajal muutus mängupilt ühtlasemaks ning poolajapausile mindi Valga 51:31 juhtimisel.

Kolmandal veerandajal hakkasid Liepaja mängijad ka paremini korvi tabama ja viimasele veerandajale mindi vastu Valga juhtimisel 64:48. Viimane veerandaeg mängupilti suuri muutusi ei toonud. Valga mängis kindlat mängu ning sisuliselt jäi ainult võit ära vormistada. Kohtumise lõppskooriks 84:67.

Valga poolelt oli suurimaks korvikütiks Kristo Saage 21 punktiga. Jurijs Aleksejevs toetas 16 ja Martins Berkis 14 punktiga. Liepaja poolelt jõudsid kahekohalise punktisaldoni kaks meest. Nii Gints Antrops kui ka Dorde Dželetovič viskasid mõlemad 10 punkti.

Tänase võiduga kerkis Valga-Valka meeskond Läti liigas viiendale kohale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles