Turniir tõi poistele medalilisa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Läti noormehed andsid endast pealtnäha kõik, läks turniirivõit siiski Põlvasse.
Kuigi Läti noormehed andsid endast pealtnäha kõik, läks turniirivõit siiski Põlvasse. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga kunstmuruväljakul peeti nädalavahetusel FC Warriori kevadturniiride ja väikeste karikavõistluste mängud. Kahel päeval käis väljakul 28 võistkonda.

Laupäeval müttasid Kungla tänava väljakul 2004. ja 2006. aastal sündinud poisid. Mõlemas vanusegrupis oli kohal kümme võistkonda ning kahel väljakul ajas palli taga umbes 200 noort vutisõpra. 2006. aastal sündinute grupis viisid võidu kaasa Tartu FC Santose poisid. Teisele kohale tuli FC Otepää teine võistkond ning kolmanda koha mängus alistasid FK Smiltene poisid Tõrva JK noored vutimängijad.

2004. aastal sündinud poiste grupis läks võit samuti FC Santosele, kes finaalis alistas FK Smiltene tulemusega 7 : 1. Kolmanda koha mängus mängisid Valga FC Warrior ning FC Otepää 1 : 1 viiki ning sellele järgnenud penaltiseerias olid 5 : 4 paremad Valga poisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles