Vabariiklikule võistlusele pääsesid Valga trupid ja Tõrva noormees

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etenduses «Pöial-Liisi» vääris kohtunike arvates äramärkimist Taavi Koppeli roll pääsukesena.
Etenduses «Pöial-Liisi» vääris kohtunike arvates äramärkimist Taavi Koppeli roll pääsukesena. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga kultuurikeskuses sai teoks Valgamaa kooliteatrite festival, kus selgusid need, kes lähevad kodumaakonda esindama vabariiklikule konkursile.

Vabariikliku konkursi maakondlikus voorus said reedel võimaluse oma oskusi näidata kõik Valgamaa koolides tegutsevad näitetrupid. Festivalil valiti välja trupid, kõigi vanuseastmete esikoha omanikud, kes lähevad Valgamaad esindama vabariiklikule konkursile Rakveres.

Nooremas astmes oli nii publiku kui žürii lemmik Valga Priimetsa kooli näitetrupp Punane Maa oma lustliku etendusega «Kakuke», trupi juhendaja on Ljudmila Šepeleva. Huumoriga täis tipitud lavastus haaras kohe esimestest sekunditest. Kõige rohkem jäigi sealt meelde osatäitjate mängurõõm ja lust, millega kogu lava täideti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles