Tsirguliina rahvamaja helises laste laulust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsirguliina rahvamajas aset leidnud piirkondlikult lauluvõistluselt otsustas žürii saata maakondlikule jõukatsumisele neli solisti: Keiro Ilves (vasakult), Steven Elvet, Edvard Varjun ja Hava Kuks.
Tsirguliina rahvamajas aset leidnud piirkondlikult lauluvõistluselt otsustas žürii saata maakondlikule jõukatsumisele neli solisti: Keiro Ilves (vasakult), Steven Elvet, Edvard Varjun ja Hava Kuks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tsirguliina rahvamajas laulsid võistu Tõlliste, Karula, Taheva ja Õru valla lapsed, kelle hulgast tublimad pääsesid maakondlikule võistlusele sel laupäeval Tõrvas.

Lilleõite, liblikate ja urvaokstega ehitud lavale astus pühapäeval 17 last, neist kuus poisid. Kõige enam oli osalejaid 8–10aastaste grupis, kus võistles kuus laulumaiast.

Tervitussõnad lauljatele ja pöidlahoidjatele ütles korraldaja, Tsirguliina rahvamaja juhataja Arne Nõmmik. «Kõik, kes te siia olete tulnud, olete juba võitjad, sest olete oma piirkonna parimad. Olge tublid ja julged ning andke endast parim!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles