Alal võtsid mõõtu Helme, Põdrala ja Hummuli noored solistid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakondlikule lauluvõistlusele valis žürii välja tublimatest tublimad solistid, kes eristusid teistest oma hea esituse ja artistlikkusega. Need olid Merit Letlane (vasakult), Melissa Maisla, Rasmus Rosenberg, Sandra Zemskov ja Airiin Juust.
Maakondlikule lauluvõistlusele valis žürii välja tublimatest tublimad solistid, kes eristusid teistest oma hea esituse ja artistlikkusega. Need olid Merit Letlane (vasakult), Melissa Maisla, Rasmus Rosenberg, Sandra Zemskov ja Airiin Juust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kevadiselt ehitud Ala rahvamaja saali kogunesid laupäeval ümberkaudsed noored solistid ja nende pöidlahoidjaid. Võistu laulsid Helme, Hummuli ja Põdrala valla lapsed.

Kohal olid piirkonna tublimad, kes selgitati eelnevalt välja oma valla lauluvõistlusel. Võistlustulle asus 19 noort, neist neli poissi.

Kõige enam oli lauluhimulisi 8–10aastaste grupis, kus osales 10 solisti. Ala rahvamaja juhataja Liivi Arro soovis kõigile lastele esinemislusti ja -julgust ning soovitas esinejatele kaasa elada. Võistulaulmise avas Riidaja lasteaia mudilane Airiin Juust, kellele laulmine väga meeldib ja kes suureks saades tahab arstiks saada. Kõlava hääle ja julge esitusega silma jäänud tüdruk esitas laulu «Mu kodune maa».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles