Vemmeldav veri viis lõhkumisteni südalinnas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katkilöödud lillesalongi aken
Katkilöödud lillesalongi aken Foto: Erakogu

Paljusid valgalasi vapustas hiljuti üle linnasüdame rullunud lõhkumiste laine, mille käigus purustas kuri käsi nii mõnegi akna- ja ukseklaasi. Nüüdseks on arvatavad laamendajad tabatud.

Sündmused said alguse laupäeva, 19. märtsi hommikul, kui politseile teatati pärast kella kümmet hommikul, et J. Kuperjanovi tänaval on lõhutud ühe kaupluse aknaklaas. Öö saabudes löödi samal tänaval veel mitme maja akna- ja ukseklaasid katki ning vandaalitseti Kesk tänaval, kus oli kahjustatud ühe hoone vihmaveetoru ning infotabloo.

«Nende juhtumite puhul vahetult kohe kedagi juhtunuga seostada ei saanud, kuivõrd puudusid pealtnägijad ja muud viited või vihjeid, mis aitaks selgitada kohe süüdlasi. Politsei asus koguma turvakaamerate salvestusi ja püüdis leida tõendeid sündmuspaikadelt,» selgitas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjak.

Copy
Tagasi üles