Uue aja Nipernaadi sulest sünnivad muinaslood täiskasvanutele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehis Heinsaar peab end rahumeelseks inimeseks. «Barrikaadidele ma jooksma ei hakkaks, ka kõige tumedamal ja mustemal ajal mitte. Pigem jätkaks oma senist tegevust kuskil metsamajas, sisepaguluses.»
Mehis Heinsaar peab end rahumeelseks inimeseks. «Barrikaadidele ma jooksma ei hakkaks, ka kõige tumedamal ja mustemal ajal mitte. Pigem jätkaks oma senist tegevust kuskil metsamajas, sisepaguluses.» Foto: Sille Annuk / Postimees

Kirjanik Mehis Heinsaar, uue aja Nipernaadi, pikalt paigal ei püsi. Ei elus ega kirjapandus. Oma värskeimas juturaamatus viib ta lugeja rännakutele Lääne- ja Lõuna-Eestis. Tavatutele. Nägemuslikele. Veidratele. Intervjuust omakandimehega selgub, mispärast.

Kas su uus raamat varasematega võrreldes kuhugipoole kaldu ka on? Kas sealt ka ootuspärast süngust ja fantaasiat leiab?

««Unistuste tappev kasvamine» on mu senistest jutukogudest kahtlemata kõige elurõõmsam. Süngust, maa-alust ängi ja deemoneid leiab sealt ka, aga sedapuhku kuidagi helgemal kujul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles