Puka pani punkti piirkondlikele lauluvõistlustele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka piirkonda lähevad maakondlikule lauluvõistlusele esindama Eleonor Laas (vasakult), Eleen Jääger, Dagmar Henriette Levin, Sandra Kuus ja Säde Lee Hitrov, fotolt puudub vanema vanusegrupi parim Triin Laks.
Puka piirkonda lähevad maakondlikule lauluvõistlusele esindama Eleonor Laas (vasakult), Eleen Jääger, Dagmar Henriette Levin, Sandra Kuus ja Säde Lee Hitrov, fotolt puudub vanema vanusegrupi parim Triin Laks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval kogunesid Puka rahvamaja saali Puka, Sangaste ja Palupera valla tublimad noored lauljad. Lavale astus veerandsada last.

Võistlus oli ühtlasi viimane piirkondlik noorte lauljate mõõduvõtmine sellel kevadel Valgamaal. Maakonna parimad selguvad juba sel laupäeval Tõrvas.

Lauluvõistluse avas korraldaja, Puka rahvamaja juhataja Helgi Pung, kes soovis solistidele head lavanärvi. «Siia on täna tulnud mõõtu võtma valdade parimad lauljad. Okas kurku!» sõnas Pung. Rahvamaja kunstiline juht Kaija Tamm soovis žüriile õiglast meelt ning lauljatele närvikõdi ja esinemisjulgust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles