Pritsumehed on tegutsemisvalmis, tehnika vajab veel putitamist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat kasutuseta seisnud päästeauto GAZ-66 vajab enne tööleasumist remonti ja väikest ilukuuri. Samuti vajab tõhusat uuendust teine vabatahtlikele üle antud auto Mercedes-Benz.
Kaks aastat kasutuseta seisnud päästeauto GAZ-66 vajab enne tööleasumist remonti ja väikest ilukuuri. Samuti vajab tõhusat uuendust teine vabatahtlikele üle antud auto Mercedes-Benz. Foto: Rein Säinas

Kui 2012. aastal Pukas riiklik päästekomando kaotati, tekitas see kohalikele niipalju tuska, et käega löödi ka ettepanekule luua vabatahtlik komando. Nüüd on aga asjaolud muutunud ning esimesed mehed vabatahtlike päästjate koolitusedki läbinud.

MTÜ Puka Priitahtlikud Pritsumehed loojate ja juhatuse liikmete Priit Hainsalu ja Heikki Kadaja nelja-aastane töö on nüüdseks vilja kandnud. Esimesed seitse meest on läbinud koolitused ning valmis peagi valveteenistusega alustama.

«Kui neli aastat tagasi riiklik komando Pukas kaotati, käisime välja mõtte luua vabatahtlik päästekomando. Riikliku komando likvideerimine oli aga kohalikele niivõrd valus teema, et sellega ei tahetud kuidagi kaasa tulla. Järgemööda on siiski inimesed jõudnud arusaamani, et kui me ise ennast ei aita, ei aita meid keegi,» tõdes Heikki Kadaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles