Spordirahvas ootab uuelt presidendilt selgust rahaasjades

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendikandidaatid on Jüri Ratas (vasakult), Urmas Sõõrumaa ja Tõnu Tõniste.
Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendikandidaatid on Jüri Ratas (vasakult), Urmas Sõõrumaa ja Tõnu Tõniste. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Järgmisel nädalal selgub, kes Eesti Olümpiakomitee (EOK) eesotsa asub. Valgamaa spordirahval selget eelistust pole, küll ollakse arvamusel, et rahastuspõhimõtted tuleb kiiresti üle vaadata.

Juba märtsi keskpaigaks pidid EOK liikmed, sealhulgas spordialaliidud ja maakondlikud spordiliidud, otsustama, keda organisatsiooni eesotsas näha soovitakse. Pea kõik maakondlikud spordiliidud, sealhulgas Valgamaa oma, avaldasid toetust Jüri Ratasele.

Valgamaa spordiliidu tegevjuht Rein Leppiku sõnul on Ratas hästi kursis maakondade spordieluga ja käinud mitmel korral ka Valgas käinud – nii seoses korvpalli edendamisega kui hiljuti kohtumas spordiinimestega EOK presidendi kandidaadina.

Copy
Tagasi üles