Kunagises autobaasis võtab ilmet tööstuspark

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi väljastpoolt tundub kõik vanaviisi olevat, käib majas vilgas remont. Hoonesse ei ole aastate jooksul midagi investeeritud ja see kipub lagunema. Omanike soov on Valgale oluline hoone korda teha ja korrastada linna üldpilti.
Kuigi väljastpoolt tundub kõik vanaviisi olevat, käib majas vilgas remont. Hoonesse ei ole aastate jooksul midagi investeeritud ja see kipub lagunema. Omanike soov on Valgale oluline hoone korda teha ja korrastada linna üldpilti. Foto: Rein Säinas

Kunagise Valga autobaasi hoones Transpordi tänaval käib tõsisemat sorti remont. Uute omanike sõnul on sealsest kompleksist kujunemas linna tööstuspark.

Juba aasta on kogu Transpordi 1 territooriumi omanik OÜ Walcar ning ettevõtte eestvedajate sõnul võib kõiki nende tegevussuundi kokku võtta kahe sõnaga: Valga tööstuspark. Kolme omanikuga ettevõte tegeleb kinnisvara haldamisega ning Transpordi tänaval renditakse äri-, lao- ja tootmispindasid. Umbes 30 rentniku seast võib leida transpordi, teehoolduse ja jäätmekäitlusega tegelevaid ettevõtteid.

Tegemist on logistiliselt heas kohas kümnel hektaril asuva kompleksiga. Väljastpoolt vaadates ei saagi aru, et midagi oleks muutunud. Töö käib kõik endistviisi ning suuremat liikumist on näha vaid peamajas sees. Omanike Margus Kasemetsa ja Vahur Illaku sõnul käivadki hoones praegu remonditööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles