Sangastes põles kulu elumajade vahel

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, kell 14:22 sai häirekeskus väljakutse maastikupõlengule Sangaste vallas Kurevere külas. Teate kohaselt asetses ligi 2hektarilise põlengu keskel hoone. 

Valgamaalase sündmuskohale jõudes olid Sangaste vabatahtlikud, Otepää, Tõrva ja Antsla päästekomandod põlengule piiri pannud. Põlenud oli kulu kolmes erinevas asukohas - ühes suuremas ja kahes väiksemas. Nagu teates vihjatud, asetsesid põlengute vahetus läheduses elumajad ja muud hooned. Üks päästjatest spekuleeris, et kuna põlengukohad asetsesid üksteisest suhteliselt eemal, võib võimaluse tule iseeneslikust levikust välistada. Põlengu täpsemaid põhjusi peab välja selgitama menetlus.

Lähedaloleva majapidamise õuel viibinud meesterahvas jäi sündmust kommenteerides tõrksaks. "Mis siin ikka? Mina magasin, hakkasid siin kisama ja helistasin autod välja," ütles ta käega kauguses seisvatele päästeautodele viibates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles