Galerii: sportlik päev spordiveteranidele Valgas

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 9. aprillil tehti Valga spordihallis sporti mitmel alal korraga - tõugati kuuli, hüpati kaugust, lasti õhupüssi, pandi oma teadmised proovile mälumängus ning palju muud.
 

Tegemist oli järjekorras kümnenda spordipäevaga Valgamaa spordiveteranidele ehk neile, kel vanust üle 35 aasta. Et päeva kavas oli kaheksa erinevat spordiala, toimusid kõik võistlused praktiliselt korraga. Kui näiteks spordisaalis toimusid korvpalli vabavisked, võrkpall, kergejõustik, õhupüssi laskmised ja pentanque, siis spordiasutuse teisel korrusel mängiti samal ajal malet, bridži ja sporditeemalist mälumängu.

Malevõistlused võitis naistest Aime Ilves ja meestest Guntars Bondars. Petanques olid meestest parimad Dimitri Malõšev ja naistest Milvi Väin. Korvpalli vabavisetest tabas viieteistkümnest viskest 11 Tõnu Ainsoo ja 6 tabamust sai kirja Lea Põld.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles