Valga lõpetas põhihooaja Eesti liigas kaheksandal kohal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tänavusel hooajal Valga pallurid Kalev/Cramole vastu ei saanud, siis möödunud hooajal tekitati neile tõsist peavalu. Kindlasti ei saa Tallinna klubi alahinnata Valga meeste võitlus- ja võidujanu.
Kui tänavusel hooajal Valga pallurid Kalev/Cramole vastu ei saanud, siis möödunud hooajal tekitati neile tõsist peavalu. Kindlasti ei saa Tallinna klubi alahinnata Valga meeste võitlus- ja võidujanu. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Alexela Eesti korvpalli meistriliigas on põhihooaja mängud peetud. BC Valga-Valka / Maks & Moorits lõpetas põhihooaja kaheksandal kohal ning kohtub veerandfinaalis BC Kalev/Cramo meeskonnaga.

Reedese põhihooaja kohtumise eel oli Valga-Valka meestel veel õhkõrn võimalus oma kohta turniiritabelis kergitada, kuid selleks tuli neil kodusaalis kõigepealt alistada TÜ/Rock. Juba avaveerandiga näitas aga tiitlikaitsja, et mütsiga nad lööma ei tulnud. Pidevalt tagaajaja rollis olnud piirilinna esindusel tuligi lõpuks vastu võtta 76 : 92 kaotus.

Tartlaste resultatiivsemad olid Tanel Sokk 20 ning Janar Talts ja Evaldas Žabas võrdselt 18 punktiga. Valga suurimaks korvikütiks tõusis Valmo Kriisa 17 punktiga, kusjuures kolmeseid tabas vanameister viiest neli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles