Tõrvakad langesid karikavõistluste konkurentsist välja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Tõrva jalgpallurid andsid endast väljakul kõik, nad väravateni siiski ei jõudnud. Tulemusega 2 : 0 pääses karikavõistluste poolfinaali Tartu JK Tammeka meeskond.
Kuigi Tõrva jalgpallurid andsid endast väljakul kõik, nad väravateni siiski ei jõudnud. Tulemusega 2 : 0 pääses karikavõistluste poolfinaali Tartu JK Tammeka meeskond. Foto: Taavi Niittee

Evald Tipneri karikavõistlused said pärast talvepuhkust taas hoo sisse. Kaheksast sõelale jäänud meeskonna seast panid teisipäeval palli mängu ka Tõrva jalgpalliklubi mehed, kui Tartu Annelinna kunstmurustaadionil Tartu JK Tammeka meeskonnaga võitlusesse asusid.

Valgamaa meeskond läks mängima ikka võidu nimel. «Tõrva ei ole kunagi mänginud nii tugeva vastasega. Ainuüksi see fakt on süstinud mängijatesse tohutult motivatsiooni teha elu parim mäng. Karikamängudes on asi lihtne: kõik või mitte midagi! Tõrva läheb kõige peale välja,» sõnas Tõrva JK esindaja Heigo Kosemets.

«Tulemas on tähtis karikamäng Tõrva vastu. Kindlasti ei tohi vastast alahinnata ja peame mängule täie tõsidusega keskenduma. Tõrval on mängus oma ootused ja kindlasti tahavad nad meid üllatada,» lisas Tartu Tammeka peatreener Indrek Koser.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles