Sokiloomad kutsuvad uudistama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Walko lasteaia Krõlli rühma lapsed koos kasvatajaga on valmis teinud pika-pika värvilise ussi.
Walko lasteaia Krõlli rühma lapsed koos kasvatajaga on valmis teinud pika-pika värvilise ussi. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga kultuurikeskuse teatrisaali fuajees on väljas Walko lasteaia väikeste ja suurte käsitöömeistrite sokiloomad. Fantaasiarikkaid tegelasi on seal 150 ringis.

Lasteaiale on see juba kolmas kord kultuurikeskuses oma käsitöönäitus välja panna. «Sel korral on meil fookuses sokiloomad. Lapsed kasvatajatega ja ka kodudes vanemate, vanaemade, tädide ja õdedega valmistasid agaralt mitmesuguseid sokiloomi. Kasvatajad on saanud vanematega hea koostöö ning meie algatusega on nad kenasti kaasa tulnud,» rääkis lasteaia Walko õppealajuhataja Sirje Malm.

Kui eelmise nädala lõpus näitust vaatamas käisin, oli seal samal ajal mitu ema koos lastega sokiloomi uudistamas. «Vaata, kui uhke taksikoer ja kui põnevad ussid on sokkidest tehtud! Peaksime ka kodus proovima, meil on neid vanu sokke kodus hulgi,» sõnas ema umbes viie-kuueaastasele tütrele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles