Palupera lapsed heitsid pilgu ajalukku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heino Prosti muuseumi näitusetoa avamisel käisid ka Palupera kooli lapsed, kes seal palju huvitavat nägid ning peremehelt põnevaid lugusid ajaloost kuulsid.
Heino Prosti muuseumi näitusetoa avamisel käisid ka Palupera kooli lapsed, kes seal palju huvitavat nägid ning peremehelt põnevaid lugusid ajaloost kuulsid. Foto: Erakogu

Palupera kooli algklasside õpilased kohtusid põllutöömasinate muuseumi rajaja ja ajaloo talletaja Heino Prostiga, kes näitas lastele ajaloolist filmi ja arutles nendega elulistel teemadel.

Palupera põhikooli direktori Svetlana Variku sõnul on koolil Prostiga pikaajalised sidemed. «Ta on meie kooli üks sõpradest, kes käib aeg-ajalt lastega kohtumas. Õpilasedki külastavad regulaarselt põllutöömasinate muuseumi. Viimati käisid nad detsembris näituseruumi avamisel. Külaskäigust oli lastel palju põnevaid muljeid rääkida.»

Eelmisel nädalal väisas Heino Prost Palupera kooli, kus näitas ajaloolist filmi «Ajaarvamise ei alga meist», pidades seejärel õpilastega maha arutelu elulistel teemadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles