Orkester kogub jaamas kontserdiga reisiraha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014. aastal asutatud Liivimaa noorteorkestris mängib ligi 80 orkestranti, kelle hulgas musitseerivad õpetajad, õpilased ja vilistlased kaheksast muusikakoolist. Juba homme on kõigil huvilistel võimalus neid Valga raudteejaamas aset leidvale heategevuskontserdile kuulama ja toetama minna.
2014. aastal asutatud Liivimaa noorteorkestris mängib ligi 80 orkestranti, kelle hulgas musitseerivad õpetajad, õpilased ja vilistlased kaheksast muusikakoolist. Juba homme on kõigil huvilistel võimalus neid Valga raudteejaamas aset leidvale heategevuskontserdile kuulama ja toetama minna. Foto: Sirje Lemmik/

Täna õhtupoolikul saavad kõik muusikahuvilised Valga raudteejaamas lisaks toredale kontserdielamusele anda oma panuse Liivimaa noorteorkestri kontserditurnee toetuseks.

Orkester on saanud kutse osaleda mai algusese Hispaanias San Sebastianis 12. Euroopa noorte muusikafestivalil. Kuna reis toob kaasa hulga kulutusi, vajab orkester toetajate tuge reisikulude katmisel.

«Kuigi ühestki programmist raha reiskulude katmiseks saada ei õnnestunud, ei ole me oma reisiplaani maha matnud. Kolmandiku kuludest on valmis katma kohalikud omavalitsused, kust orkestrandid pärit. Kaks kolmandikku kuludest jääb orkestriliikmete endi katta. Seepärast korraldamegi pühapäeval heategevuskontserdi, et veidigi noorte muusikute omaosalust ettevõtmises vähendada,» selgitas Valga muusikakooli direktor Tiia Parmo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles