Valga haigla tõmbab teenuseid koomale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas suurenes lepingusumma haigekassaga haigla juhataja Marek Seeri kinnitusel eelmise aastaga võrreldes vaid 465 eurot. Säilitamaks seniseid erialasid ja vastuvõtte, oleks eriarstiabi leping pidanud olema tunduvalt suurem.
Valgas suurenes lepingusumma haigekassaga haigla juhataja Marek Seeri kinnitusel eelmise aastaga võrreldes vaid 465 eurot. Säilitamaks seniseid erialasid ja vastuvõtte, oleks eriarstiabi leping pidanud olema tunduvalt suurem. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Haigekassalt haiglatele jagatav raha ei kata kulusid ning eelarved on pingelised. Valga haiglast on kadunud juba endokrinoloogia eriarst ning teisel poolaastal ei võta siin vastu enam ka kardioloog.

Valgas suurenes lepingusumma haigekassaga haigla juhataja Marek Seeri kinnitusel eelmise aastaga võrreldes 465 eurot, mis haigekassa kehtestatud hindade tõusu valguses tähendab, et ravijuhte jäi vähemaks ning ambulatoorsele vastuvõtule pääsemine läks patsiendile keerulisemaks.

«Lepingust kadus endokrinoloogia selle aasta esimesest poolaastast ja kardioloogia kaob selle aasta teisest poolaastast. Ambulatoorsele eriarsti vastuvõtule on võimalik jätkuvalt tulla kirurgi, nina-kõrva-kurguarsti, psühhiaatri, günekoloogi, nahaarsti, silmaarsti, lastearsti ja taastusraviarsti juurde,» selgitas Seer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles