Võistlus pani matkajate teadmised proovile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne rajaleminekut tuli võistlejatel ristsõna lahendades ka pisut pead murda. Ja alati on hea, kui sõber oma toetavat selga pakub.
Enne rajaleminekut tuli võistlejatel ristsõna lahendades ka pisut pead murda. Ja alati on hea, kui sõber oma toetavat selga pakub. Foto: Rein Säinas /Valgamaalane

Laupäevasest võistlusmatkast «Väle jänes» Tõrvas võtsid osa noored Kaitseliidu Tallinna ja Valgamaa malevast. Nende kõrval said vabal rajal võistelda kõik matkahuvilised.

Kokku läks rajale 34 võistkonda. Enne veel kui võistlejad said ühisstardis kätte kaardid, tuli lahendada ristsõna. Ülesanne edukalt täidetud ning vastus ette näidatud, võiski rajale asuda. Seekord ei olnud aga tegemist tavapärase patrullvõistlusega, kus ajagraafikuga punktist punkti liikudes ülesandeid tuleb täita.

Stardis said võistkonnad Tõrva orienteerumiskaarti, kus peal 20 punkti, mis kõik läbida tuli. Kuues neist tuli  täita ka lisaülesandeid. Päästeametipunktis tuli üles leida eri esemeid, politseipunktis oli aga tarvis 16 foto seast üles leida nelja inimese eri perioodidel tehtud pildid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles