Enamiku auhinnalistest kohtadest napsasid lätlased

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsutruppe osales konkursil 16, nendest üheksa Eestist. Valga stuudiot Joy esindas tantsukonkursil rühm Klaim, kelle žürii ka finaali valis. Noori tantsijaid juhendab Uģis Rācenis.
Tantsutruppe osales konkursil 16, nendest üheksa Eestist. Valga stuudiot Joy esindas tantsukonkursil rühm Klaim, kelle žürii ka finaali valis. Noori tantsijaid juhendab Uģis Rācenis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kahepäevane noorte laulu- ja tantsukonkurss Bordertown Beat ehk Piirilinna Rütmid sai pühapäeval uhke punkti Valga kultuurikeskuses finaalkontserdiga.

Lavale astus 14 solisti ja seitse tantsukollektiivi, kelle žürii valis välja laupäeval Valka kultuurimajas aset leidnud kontserdilt. 12 väljaantud auhinnast seitse viisid koju Läti solistid ja tantsutrupid.

Valga au hoidsid kõrgel noor laulja Anette-Johanna Park ja stuudio Joy tantsutrupp Klaim, kes ülitugevas konkurentsis osutusid väljavalituks finaalkontserdile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles