Elektrontrio võitles välja eripreemia

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli võistkond Elektrontrio koosseisus Beryt Paidra (vasakult), Kevin Koik ja Danvar Lendre suutis sekeldustest hoolimata piisavalt palju silma paista ja napsas Teaduslahingust eripreemia. Kuigi sõitu Rootsi nad auhinnaks ei saanud, said nad kaasa hulga kogemusi.
Valga põhikooli võistkond Elektrontrio koosseisus Beryt Paidra (vasakult), Kevin Koik ja Danvar Lendre suutis sekeldustest hoolimata piisavalt palju silma paista ja napsas Teaduslahingust eripreemia. Kuigi sõitu Rootsi nad auhinnaks ei saanud, said nad kaasa hulga kogemusi. Foto: Kristjan Teedma / Tartu Postimees

Üleriigilise teaduslahingu reedesel finaalvõistlusel Tartus osales üks võistkond ka Valgamaalt. Valga põhikooli võistkond Elektrontrio ei tulnud tagasi küll esikohaga, kuid sai see-eest eripreemia.

Sel aastal peeti võistlus kahes osas. Esmalt selgitati välja maakondade parimad triod, kes läksid lõppvõistlusele oma maakonda esindama. Eelvoorudes ja finaalis esinesid õpilastele teadlased ja õppurid loengute ja töötubadega, et tutvustada oma eriala ja teadusuuringuid. Finaalis osales igast maakonnast üks võistkond ning lisaks üks tiim Tallinnast – kokku 16 võistkonda.

Finaalis tuli võistlejatel Tartus lahendada sarnaselt eelvoorudele praktilised ülesanded, lisaks pidi iga tiim tegema stendiettekande oma uurimistööst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles