Politsei julgustab inimesi korrarikkumistest teada andma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga politseijaoskonna juhi Tiit Alliku sõnul on kogukonna osavõtlikkus ja soov ümbruskonda turvalisemaks muuta andnud ka politseile jõudu juurde, et koos turvalisemat Valgamaad kujundada.
Valga politseijaoskonna juhi Tiit Alliku sõnul on kogukonna osavõtlikkus ja soov ümbruskonda turvalisemaks muuta andnud ka politseile jõudu juurde, et koos turvalisemat Valgamaad kujundada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga politseijaoskonna juht Tiit Allik tunneb heameelt, et Valgamaa inimesed on aktiivselt toeks nii purjus juhtide kui teiste korrarikkujate tabamisel. Murekohana toob ta aga välja narkokuriteod, perevägivalla ja piiri tagant siia imbunud kurjategijad.

Kas Valgamaad võib pidada tuvaliseks paigaks?

«Maakonna elanike turvatunde parandamine on üks meie töö peaeesmärkidest. Praeguseks on maakonnas üle 40 valvekaamera. Nende abil saame patrulle teha nii statsionaarsetes kohtades kui tahvelarvutite kaudu kas või patrullautos. Vargused taludest ongi nüüd videovalvega kaetud omavalitsustes vähenenud. Kaamerate toel oleme avastanud nii raskemaid kuritegusid kui kergemaid rikkumisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles