Otepää 900 ürituste osana alustas GMP Clubhotel & Pühajärve restoran märtsis rahvusköökide aastat. 23. aprillil on järg käes Idamaade rahvustoitudel.
Juubeliaasta jätkub Idamaade köögiga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
23. aprillil algusega kell 19 on võimalik restoranis nautida erinevaid Idamaa hõrgutisi alates lõhe-sashimist ja lõpetades mate-mündi kreemiga. Peakokk Koit Uustalu sõnas, et seekord aitab õhtusöögi serveerida ning väärt lugusid Idamaadest vesta erikülaline Tallinnast – aasia restorani Riis peakokk ja omanik Kadri Tran.
Maalilise Pühajärve kaldal asuvat legendaarset restorani peetakse üheks Lõuna-Eesti parimaks ning stiilseimaks toitlustus- ja meelelahutuskohaks. Restoran on valitud neljal järjestikusel aastal Eesti 50 parima restorani hulka.