Jõeäärsetel mänguväljakutel laiutavad lombid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast vihmasadu avaneb Valgas Pedeli jõe ääres Pika tänava läheduses asuval mänguväljakul väga trööstitu vaatepilt. Vees asuvaid atraktsioone on lastel peaaegu võimatu kasutada, kui just lombis möllata ei taha. Olukorra muutmiseks näeb aselinnapea Enno Kase ühe võimalusena platside liivaga täitmist ning Pedeli kuivendusprojekti teostamist.
Pärast vihmasadu avaneb Valgas Pedeli jõe ääres Pika tänava läheduses asuval mänguväljakul väga trööstitu vaatepilt. Vees asuvaid atraktsioone on lastel peaaegu võimatu kasutada, kui just lombis möllata ei taha. Olukorra muutmiseks näeb aselinnapea Enno Kase ühe võimalusena platside liivaga täitmist ning Pedeli kuivendusprojekti teostamist. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgalane Siiri Reiljan on rahulolematu Pedeli ääres Pika tänava kandis asuva laste mänguväljaku seisukorraga. Tema arvates ei vasta ametnike jutt lastesõbralikust linnast sugugi tegelikkusele.

«Kaks nädalat tagasi käisin lastelastega Pedeli ääres Pika tänava lähistel mänguväljakul, kuid kõik seal olevad atraktsioonid olid veelompides. Lastel oli isegi kummikutega ligipääs keeruline. Lisaks oli ühele atraktsioonile venekeelsed roppused kirjutatud. Kunagi, kui Kungla tänava jalgpalliväljakult võeti üles kunstmuru, tegin aselinnapea Enno Kasele ettepaneku kasutada seda katet mänguväljakutel. Kuhu jäid need tohutud kunstmururullid?» tõstatas Reiljan üles probleemid.

Linnakodaniku sõnul iseloomustab linnavalitsuse tegemisi ebapraktilisus. Tema arvates võiks ametnikud  eeskuju võtta naaberlinna Valka laste mänguväljakust, kus valitseb kord ning ala on ka piiratud.

Copy
Tagasi üles