Pallurid tõusid tabelis kolmandaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma esimese võidu teise liiga lõuna/lääne piirkonnas sai kirja Tõrva JK meeskond, kui Valgas toimunud kohtumises alistati Pärnu JK meeskond.
Oma esimese võidu teise liiga lõuna/lääne piirkonnas sai kirja Tõrva JK meeskond, kui Valgas toimunud kohtumises alistati Pärnu JK meeskond. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Nädalavahetusel Valga kunstmuruväljakul peetud jalgpallilahingutes said maakonna vutiklubidest FC Otepää ja Tõrva JK kirja võidupunktid. FC Warriori meestel tuli leppida valusa kaotusega.

Laupäeval jooksid kolmanda liiga lõuna piirkonna kohtumises väljakule juba vanad sõbrad – FC Otepää ja Valga FC Warrior. Esimesed paarkümmend minutit kombiti mõlema meeskonna kaitse tugevust.

Esimesena leidsid vastaste nõrga koha Otepää mängijad, kui Martin Raid kohtumise 22. minutil palli Valga meeste väravavõrku sahistas. Vaevalt paar minutit hiljem lükkas Janar Tamm veel ühe palli Valga väravasse. Kohtumise 44. minutil päästis FC Warriori Sergei Pavlov, kui omakorda pidi palli enda selja tagant üles korjama FC Otepää väravavaht. Poolajapausile suundutigi Otepää 2 : 1 eduseisus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles