Täna algab Tartus Maamess

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algab Tartu Näituste messikeskuses Baltimaade Maamess, kus külastajad saavad uudistada 450 ettevõtte toodangut kümnest riigist.

«See on paljudele ettevõtetele põhiline üritus, kus tooteid esitleda ning klientidega suhelda. Kohtuvad professionaalid, et omavahel jagada teavet ja kontakte ning sõlmida koostöölepinguid,» rääkis Maamessi projektijuht Margus Kikkul. «Tähtis on mess ka linnainimestele, kellele tuuakse talutoodang koju kätte ja kes saavad uudistada rasketehnikat.»

Mees võõrustab tänavu üle 450 eksponendi kokku 10 riigist ning laiub 60 000 ruutmeetril. Platsile püstitatud turutelgis saavad nii väike- kui suurtootjad müüa oma värsket toodangut. Kikkuli sõnul on tänavuse messi tunnusloom lehm ja nii pöörataksegi kõige rohkem tähelepanu piimandusele ning külastajaid kutsutakse üles eelistama ja tarbima kodumaiseid piimatooteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles