Abipolitseinike read said täiendust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna prefektuuris tipnes nädal sellega, et kõige värskemad vabatahtlikud said kätte oma tunnistused ja ametitõendid – päris ehtsad abipolitseinikud valmis.
Lõuna prefektuuris tipnes nädal sellega, et kõige värskemad vabatahtlikud said kätte oma tunnistused ja ametitõendid – päris ehtsad abipolitseinikud valmis. Foto: Valga konstaablijaoskond / Facebook

Abipolitseinike teemanädal tõmbas selleks aastaks otsad kokku, andis Valga konstaablijaoskond oma kodulehel teada.

Lõuna prefektuuris tipnes nädal sellega, et kõige värskemad vabatahtlikud said kätte oma tunnistused ja ametitõendid – päris ehtsad abipolitseinikud valmis. Värskeid vabatahtlikke olid tervitamas ka politsei hea koostööpartneri ESTSAR otsingugrupi liikmed, kes samamoodi vabast tahtest ja kohusetundest ennekõike pääste- ja otsingutegevuses kaasa löövad.

«Ja kuigi ametlik teemanädal sai läbi, siis tahe aidata ei kao mitte kuhugi – meie abipolitseinikud on ikka igapäevaselt rivis ja abiks just seal, kus parasjagu vaja,» kinnitab politsei.

Copy
Tagasi üles