Messil ootab külastajaid Valga lastelt nime saanud baar

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli 2b klass mõtles välja lause Piim päeva pärl ja võitis sellega konkursi. Taga keskel õpetaja Reet Hallaste
Valga põhikooli 2b klass mõtles välja lause Piim päeva pärl ja võitis sellega konkursi. Taga keskel õpetaja Reet Hallaste Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Veel täna ja homme toimub Tartu Näitustel Maamess, mis tänavu on veelgi suurem ja võimsam kui varasemad messid. Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda on seal taas avanud piimabaari, kus saab messimelus teha väikse pausi ja turgutada ennast värskete piimatoodetega, aga ka teavet piima ja piimatoodete kohta.

Baaris on ka laste mängunurk, kus lehmatüdruk Pärl ootab lapsi joonistama ja toredaid värviraamatuid värvima ja tublimad saavad auhinnaks piimateemalise lauamängu. Fotoseina juures on aga võimalik teha endast ja oma kaaslasest mäestuseks tore foto.

Piimandusmuuseumi spetsialistid teevad vanaaegse võimasinaga messikülastajate silme all võid, mida maitsestatakse erinevate ürtide ja soolaga. Agaramad soovijad saavad ka ise võitegu proovida. Messikülastajad saavad stendilt kaasa ka värske juusturetseptide raamatu ja 2017. aasta kalendri, milles leidub samuti mõnusaid retsepte.  Põllumajandus-Kaubanduskoja stend asub C-hallis ja kannab numbrit 32.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles