Uus noorsootöötaja tahab jõuda eri vanuses noorteni

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva avatud noortekeskuses alustas märtsi lõpus tööd uus noorsootöötaja Kertu Reva.
Tõrva avatud noortekeskuses alustas märtsi lõpus tööd uus noorsootöötaja Kertu Reva. Foto: Anna Leena Tae

Tõrva avatud noortekeskuses alustas märtsi lõpus tööd uus noorsootöötaja Kertu Reva. Reva on pärit Antslast, kuid tema juured ulatuvad Koorkülani.

Noorsootöös on ta tegev juba kuuendat aastat, sellest neli aastat on ta kogemusi ammutanud Antsla vallas noorsootöötajana ning poolteist aastat Karksi-Nuia avatud noortekeskuses juhatajana. Praeguseks on ta enda elu sisse seadnud Tõrvas ja jõudnud juba oma uue töökeskkonnaga kohaneda ja noortega tuttavaks saada.

«Esimesed kolm nädalat on möödunud kui linnulennul. Kõik on olnud väga sõbralikud ja lahked – nii töökaaslased kui noored. Mul on eriti hea meel, et olen saanud noortega juba praegu hea kontakti ja nad on mind omaks võtnud,» sõnas Reva.

Küsimusele, mis ajendas teda Tõrva noorsootöötajaks kandideerima, vastas ta: «Nii Tõrvas kui mujal Valgamaal on hästi toimiv ja hea koostöövõrgustik, mis sai siia noorsootöötajaks kandideerimisel kindlasti määravaks.»

Uue noorsootöötaja sõnul soovib ta kõige enam tegeleda uue noortekeskuse aktiivgrupi loomisega, et tagada ikka tegutsejate järelkasvu. Sama oluliseks peab ta ka noorte märkamist ja tunnustamist. Ühtlasi soovib ta oma töös jõuda ka kõige keerulisemalt kaasatava sihtgrupini – noorteni, kel vanust üle 18 aasta.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles