Ainukordne festival tegi programmi avalikuks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põim Kama
Põim Kama Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mai on aja- ja asukohaspetsiifiline festival, kus ööpäeva jooksul saavad külalised osa Karula kaunist loodusest ja eluolust, kvaliteetsest kohalikust toidust ning heast muusikast. 

Toimuvad jalgsi-, jalgratta- ja hobuvankrimatkad ümbruskonna kaunitel metsa- ja külateedel, huvitavad loengud ja õpitoad põnevatelt persoonidelt ning õhtune kontsert ja pidu maalilise Ähijärve kaldal. Maitsvat värsketel kevadistel maitsetel ja kohalikul toorainel põhinevat toitu pakuvad Kolme Sõsara Hõrgutised, janu kustutavad Pühajõe pruulikoda ja siidrikoda.

Mai on esimene suuremast festivalide sarjast «Lõuna-Eesti 12 kuud». Igal aastal rändab festival nii toimumiskohas kui -ajas, tutvustades kauneid Lõuna-Eesti paiku läbi muutuvate aastaaegade. Lisaks kvaliteetsele kultuuriprogrammile tutvustatakse igal festivalil ka kohalikku toidukultuuri, eluolu, loodust ja traditsioone.

Festival algab laupäeva, 21. mai keskpäeval ja kestab pühapäeva lõunani. Täpsem kava festivali kodulehel auspaus.ee/mai/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles