Tõrvas selgusid koolinoorte meistrid murdmaajooksus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poiste D2 vanuseklassi 500 m jooks.
Poiste D2 vanuseklassi 500 m jooks. Foto: Rein Leppik

Neljapäeval Tõrva gümnaasiumi pargis toimunud Valgamaa koolinoorte murdmaajooksu meistrivõistlustel andsid päkkadele valu üle 200 jooksja kümnest maakonna koolist.

Jooksuvõistlus oli individuaalne ning mõõtu võeti 500, 1000, 2000 ja 3000 meetri jooksudistantsidel. Meistritiitlid jagati kümnes võistlusklassis poistele ja tüdrukutel eraldi.
 
Poiste D2 vanuseklassi paremad olid Robin Mathias Müür Otepäält, Tanel Tamm Tõrvast ning Uku Vähi Otepäält. Tüdrukute kiiremad olid aga Bianka Uhtjärv Tõrvast, Aale Kuks Lüllemäelt ning Elisabeth Uibo Valgast.
 
D1 klassi poistest oli kiireim Chris-Markus Krahv Tsirguliinast ning talle järgnesid Romet Kivi ja Kermo Vessin Tõrvast. Tüdrukute D1 klassi kiireimad olid Kädli Kõvask Valgast, Anni Lii Unn Otepäält ja Melanie Riik Tõrvast.
 
Poiste C2 klassis oli võidukas Karl-Moorits Kurvits Tõrvast. Järgnesid Ivar Všivtsev ja Karl Martin Raid Otepäält. Tüdrukute C2 klassi parimad olid Carmen Rääk Valgast ning Kerttu-Karoline Kuimet ja Isabell-Mary Luik Tõrvast.
 
C1 klassi poistest oli konkurentidest väledam Rene Allik Tsirguliinast. Talle järgnesid Oskar Unn Otepäält ja Stiven Teevere Valgast. Sama võistlusklassi tüdrukutest oli võidukas Aire Siivask Lüllemäelt. Järgnesid Kertu Taldrik Valgast ning Loretta Pohlasalu Tõrvast.
 
Poiste B-klassis 1000 meetri distantsi võit läks Valga noormehele Hardi Vanaveskile. Joosep Rüütel Tõrvast oli teine ning Tanel Muusikus Hummulist kolmas. B-klassi poiste 2000 meetri distantsi võitis Albert Unn Otepäält. Steven Elvet Tsirguliinast oli teine ja Markkus Alter Otepäält kolmas.
 
Tüdrukute B-klassi 500 meetri jooksudistantsi võitis Cätrin Rikka Valgast, edestades Kaia Taba Valgast ja Marit Maribel Pullest Otepäält. B klassi 1000 meetri distantsil oli võidukas Kerstin Ojavee Otepäält. Teine oli Liisa Sachrist Lüllemäelt ning kolmas Dyavolessa - Maria Kuittineni Otepäält.
 
Poiste A klassi 1000 meetri distantsi kiireim oli Karl-Reiko Laas Tõrvast. Teine oli samuti Tõrva noormees Asser-Enri Soro ning kolmas Dagmar Tiirmaa Pukast.
 
3000 meetri distantsil oli kiireim Alo Vahtre Tõrvast. Talle järgnesid Henri Härm Pukast ja Mihkel Mitt Valgast.
 
Tüdrukute A klassi 500 meetri distantsi võitis Laura Trašanov Valgast. Järgnesid Michell Luik Tõrvast ja Adelina Suvi Valgast. Tüdrukute 2000 meetri distantsi võit kuulus Keit Mariet Jürgensile Valgast. Teine oli Meriliis Kukk Otepäält ning kolmas Birgit Mumm Hummulist.
 
Poiste juuniorite klassis oli kaks jooksjat. 1000 meetri distantsi võidu sai kirja Karl Gregor Ong Otepäält ning 3000 meetri distantsi võidu pälvis Karl Egert Sepp Tõrvast. Tüdrukute juunior klassi 500meetrise jooksudistantsi võitis Eneli Uusmets Tõrvast ning 2000 meetri distantsi võit läks Mariel Merlii Pullesele Otepäält. Teise koha saavutas Reelika Savi Valgast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles