«Kodutunne» tegi taas ühe pere elu lihtsamaks

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aprilli alguses veetis saatesarja «Kodutunne» meeskond kolm töökat päeva ühes noore pere talus Hummuli valla metsade vahel. Vana maja sai korda veevärgi ja elektrisüsteemi ning ette uued aknad.

Alamõisa külas pikki aastaid tühjana seisnud talumajas elavad Ain ja Karin Kahro nelja lapsega. Nende soov oli siia elama asudes maamaja taastama hakata ja seda on ka jõudumööda tehtud. Vesi sai kaevust tuppa ja pereisa alustas ka juurdeehitusega, kuhu plaaniti pesemisruumi. Paraku on suure pere kõrvalt võimalused omal jõul kõiki vajalikke töid ära teha kasinad, sestap pani «Kodutunne» kõige hädalisematele töödele õla alla.

Kas abikätt ulatava saate puhul ikka kõik on päris nii, nagu telekast paistab? Kolm päeva hommikust õhtuni tööd, ööajast veel lisa näpistades? Ja see pererahva ehe üllatus võluväel uuenenud elamist nähes? Nüüd võin öelda: jah, kõik ongi nii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles