Volikogu esimees jäi Pukas ametisse

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puka uueks vallavanemaks pakutud Andrus Looskari sai volikogult viis toetushäält ehk ühe vähem kui vaja. Fotol tegeleb salajaste häälte lugemisega volikogu liige Kalle Põldsalu.
Puka uueks vallavanemaks pakutud Andrus Looskari sai volikogult viis toetushäält ehk ühe vähem kui vaja. Fotol tegeleb salajaste häälte lugemisega volikogu liige Kalle Põldsalu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedesel Puka vallavolikogu istungil oli üks päevakorrapunkte volikogu esimehe Aleksander Sven Esse vastu esitatud umbusaldus, mis volikogus aga häälteenamust ei leidnud.

Umbusalduse Esse vastu esitasid volikogu liikmed Heikki Kadaja, Helgi Pung, Agris Possul, Anu Uint ja Kalle Põldmägi juba eelmisel, 28. märtsi istungil. Reedesel istungil kavas olnud hääletusel olid neist kohal vaid kolm, kuna algusest peale puudus Possul ning endine vallavanem Kadaja otsustas istungilt eelneva päevakorrapunkti ajal lahkuda.

Kadaja lahkumise põhjus oli tögamine Esse ja Kadaja vahel. «See on sul esimene hea idee terve istungi jooksul,» kommenteeris Esse Kadaja ettepanekut, et tulevikus informeeritaks kõiki volikogu liikmeid kohtumistest külaelanikega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles